head_bg

nyheter

Sponset av China Chemical Industry Association og gjennomført av Zouping Mingxing Chemical Co., Ltd., ble seminaret om utvikling av høy kvalitet innen farmasøytisk mellomindustri holdt i Dezhou, Shandong-provinsen. Temaet for konferansen er ”grenseoverskridende utveksling, integrering og utvikling”. Mer enn 300 ledere, eksperter og virksomhetsrepresentanter i den kjemiske industrien bidrar med sin visdom for å fremme industriens høykvalitetsutvikling.

Visepresident for China Chemical Industry Association foreslo at foreningen skulle følge den generelle hovedtasten om å søke fremgang i stabilitet, ta reform og innovasjon som den grunnleggende drivkraften, koordinere utviklingssikkerhet, bygge et nytt utviklingsmønster og hjelpe industriell integrasjon og internasjonal ekspansjon .

I følge China Petroleum and Chemical Industry Federation er det fire viktige utviklingsretninger for petrokjemisk industri i fremtiden. Først bør industrikjeden bestrebe seg på å oppnå "stabil kjede", "sterk kjede" og "komplementær kjede"; for det andre bør produktene differensieres for å være nærmere sluttmarkedet; for det tredje er grønne, miljøvern og livskjemikalier de nye vekstpunktene i fremtiden; fjerde, utvikling over landegrensene og "service plus" -produkter bør kombineres.

Chen Boyang, en analytiker med energi- og kjemikaliegruppen i CITIC Securities, sa at etter å ha analysert finansieringsytelsen til 358 virksomheter de siste 30 årene, ble det funnet at forholdet mellom økonomiske utgifter og totale driftsinntekter fra kjemiske industribedrifter viste en nedadgående trend. Han mener at staten oppfordrer kapitalmarkedet til å lede utviklingen av virksomheter, noe som gir en historisk mulighet for transformasjon og oppgradering av uorganisk saltindustri og bedrifter.

Zouping Mingxing Chemical Co., Ltd. ser på teknologisk innovasjon som sjelen for utvikling, er førsteplass i det globale kjemiske salget i 10 år på rad, og har gitt enestående bidrag til utviklingen og fremdriften i kjemisk industri. På møtet introduserte selskapets styreleder sin bedriftskultur med "delikatesse, innovasjon, integritet og ansvar", og la frem konseptet "øyeblikkelig innovasjon" for å skape maksimale fordeler for kundene


Innleggstid: Jan-11-2021